O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Panasonic AQUAREA visokoučinkovite toplotne črpalke

Aquarea je revolucionaren, nizkoenergijski sistem za ogrevanje in pripravo sanitarne tople vode, ki zagotavlja odlično delovanje, tudi pri ekstremnih zunanjih temperaturah.

Nov Panasonicov sistem serije Aquarea, ki je osnovan na visokoucinkoviti tehnologiji toplotnih crpalk, ne samo greje vaš dom in vodo, ampak dom zaradi izjemne delovne zmogljivosti poleti tudi hladi. To ustvarja odlicno udobje, ne glede na vremenske pogoje in tudi ko zunanja temperatura pade pod -20ƒ°C.

Izdelki v kategoriji » Toplotne črpalke Panasonic Aquarea

Panasonic Aquarea High Preformance

Panasonic Aquarea High Preformance

Lepota, ki jo prinaša udobje. Naprave nove generacije H bodo na voljo v izvedbi od 3 do 16 kW. Naprave z nizko zmogljivostjo so bile posebej zasnovane za domove z nizko porabo energije, njihov COP pa dosega zavidljivo vrednost 5 (na sistemu s 3 kW).

po zaslugi svoje visoke stopnje tehnologije in naprednega upravljanja je sistem zmožen vzdrževati visoko izhodno moč in učinkovitost tudi pri -7 °c in -15 °c.
programsko opremo sistema aquarea je mogoče nastaviti na podlagi zahtev, ki veljajo za domove z nizko porabo energije, kar sistemu omogoča največjo mero
energijske učinkovitosti. aquarea lahko ne glede na vremenske pogoje deluje tudi pri -20 °c! vgradnja zunanje enote je zaradi njene kompaktnosti zelo enostavna.

Več informacij
Panasonic Aquarea T-CAP

Panasonic Aquarea T-CAP

Za naknadno in novogradnjo lahko toplotno črpalko T-CAP vgradite, kjer je potreba po izhodni moči (v kW) višja.

Celotna serija t-cap lahko zamenja stare plinske grelnike ali grelnike na olje, uporabiti pa jo je mogoče tudi z novim sistemom s talnim ogrevanjem, radiatorji ali celo konvektorskimi grelniki, zato je idealna zamenjava za stare plinske grelnike/grelnike na olje.

Vse toplotne črpalke aquarea je mogoče priklopiti tudi na solarni komplet ali fotovoltaični sistem, če želite dodatno povečati učinkovitost in karseda zmanjšati vpliv na naravno okolje.

Več informacij
Panasonic Aquarea HT

Panasonic Aquarea HT

Aquarea HT zmore zagotoviti temperaturo pretoka 65 °C, zaradi česar je idealna visokoučinkovita zamenjava za plinske grelnike oziroma grelnike na olje, priključene na radiatorje.

Aquarea HT (v izvedbi 9 kW in 12 kW) vam omogoča, da zamenjate svoj tradicionalni vir ogrevanja (kot je denimo grelnik na olje ali plin), a obdržite obstoječe stare radiatorje, da ne boste zmotili ravnovesja v domu.

Več informacij

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.