O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Buderus kompaktni litoželezni ogrevalni kotli Logano GB125

Prehod na energijsko bolj učinkovito kondenzacijsko tehniko še nikoli doslej ni bil tako enostaven. Buderus je združil dve bistveni stvari: kurilno olje kot zelo "udoben" energent in najsodobnejšo kurilno tehniko, ki iz vsake kapljice olja iztisne poslednjo kalorijo toplotne energije. Tako nova kondenzacijska tehnologija, ki bazira na preverjeni robustni litoželezni osnovi in integriranem toplotnem izmenjevalniku, postavlja nova merila na področju učinkovite rabe energije. Zato Logano plus GB125 navdušuje v vseh pogledih.

Toplotni izmenjevalnik iz kakovostnega nerjavnega jekla. Zaradi protitočnega principa se dosega visoka stopnja kondenzacije. Kondenzacijske površine so gladke in nameščene navpično.

Gorilnik Logatop BE z izboljšano tehnologijo zgorevanja z modrim plamenom skrbi za optimalno in čisto zgorevanje kurilnega olja.

Glavne značilnosti

  • Oljna kondenzacijska tehnika z normnim izkoristkom do 104%
  • Poraba olja se v primerjavi z nizkotemperaturnimi kotli zmanjša za cca. 15%, v primerjavi s starimi kotli pa lahko tudi do 40%.
  • Primeren za kurjenje standardnega kurilnega olja z vsebnostjo žvepla < 50 mg/kg
  • Varčno zanesljivo delovanje in izpolnjevanje visokih okoljevarstvenih zahtev
  • Ogrevalni kotel iz specialne sive litine

    Moči: 18, 22, 30, 35 kW

Pošlji povpraševanje

Buderus kompaktni litoželezni ogrevalni kotli Logano GB125

 

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.