O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke zrak-voda so varčna alternativa ogrevalnim kotlom na fosilna goriva.

Toplotna črpalka črpa energijo nizke temperature iz okolja in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja. Zaradi varčne porabe energije je ogrevanje s toplotno črpalko najprimernejša rešitev za zmanjšanje porabe energije in emisij CO2.

V ponudbi imamo toplotne črpalke Daikin Altherma in toplotne črpalke Buderus Logatherm.

 

 
 

Toplotna črpalka Daikin Altherma 3

Izjemno varčna toplotna črpalka zrak voda z najnovejšo tehnologijo Bluevolution uporablja plinom R32  in zagotovlja temperaturo izhodne vode do 65°C zato je primerna tako za talno ogrevanje kot za uporabo z klasičnimi radiatorji

Več informacij

Visokotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma 3 H HT

NOVOST! Idealna rešitev za lastnike stanovanj, ki želijo nadgraditi svoj tradicionalni ogrevalni sistem v okolju prijaznejšo in cenovno ugodnejšo rešitev.

Več informacij

Toplotne črpalke Altherma

Idealna rešitev za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje v kombinaciji z nizkotemperaturnimi sistemi ogrevanja, kot je naprimer talno ogrevanje. Sistem je idealna rešitev za novogradnje in etažna stanovanja.

Več informacij

Visokotemperaturne toplotne črpalke Daikin Altherma HT

Prava rešitev pri obnovi starih sistemov ogrevanja, saj pri zamenjavi kotla s toplotno črpalko OMOGOČA UPORABO OBSTOJEČIH RADIATORJEV!

Več informacij

Hibridne toplotne črpalke Daikin Altherma Hybrid

Daikin Altherma Hybrid je idealna kombinacija toplotne črpalke zrak-voda in plinskega kondenzacijskega kotla.

Več informacij

Vse toplotne črpalke Daikin najdete tudi v spletni trgovini Termopro.

 

Kako deluje toplotna črpalka 

Toplotna črpalka črpa energijo nizke temperature iz okolja in ji poviša temperaturo za namen ogrevanja. Učinkovitost toplotne črpalke ponavadi izražamo z koeficientom zmogljivosti sistema, ki je navadno v razponu od 3 do 5. To pomeni, da so toplotne črpalke od 3 do 5 krat učinkovitejše od ogrevalnih kotlov na fosilna goriva in imajo zato boljšo zmogljivost ogrevanja hiše tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah.

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.