O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Termografske meritve - termovizija

Termografske meritve objektov in naprav

Med pomembnejšimi storitvami v naši ponudbi so termografski pregledi zgradb, električnih naprav, ogrevalnih naprav, itd., ki jih opravljamo s pomočjo posebne termokamere.

 

Termografske meritve

Najpogostejše termografske meritve, ki jih opravljamo z uporabo termokamere so:

  • Merjenje toplotnih izgub stavb.
  • Merjenje električnih vezij in naprav.
  • Mehanskih delov strojev in naprav.
  • Puščanje vode - detekcija puščanja vode iz vodovodnega omrežja

Termografija, termografske meritve

Termokamere so v gradbeništvu pričeli uporabljati praktično takoj in sicer pri energetskih pregledih stavb. Termični posnetek pokaže variacijo temperature po zunanjem plašču in toplejši deli oddajajo več toplote, kar največkrat pomeni, da je tam toplotna izolacija slabša. Podobno lahko s termokamero lociramo slabe električne spoje, ki so pogosti vzrok za požare.

Termokamere

Termokamere, ki jih pogosto imenujemo tudi infrardeče ali pa toplotne kamere, so človekovo sposobnost zaznavanja svetlobe razširile iz vidnega v srednji in dolgovalovni infrardeči del spektra. Po delovanju in zgradbi so enake običajnim TV video kameram, imajo optiko, detektor IR sevanja, elektroniko za obdelavo signalov in zaslon za prikaz toplotne slike.

 

Ve? informacijZa več informacij nas pokličite na tel.  (05) 766 03 61, na GSM: 041 649 882 ali pišite po elektronski pošti na info@elter.si

 

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.