O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Puščanje vode in detekcija puščanja vode iz cevovodov

Puščanje sanitarne vode, vode iz centralnega ogrevanja ali talnega ogrevanja vedno povzroči veliko težav, tako zaradi vlage, ki poškoduje materiale, kot zaradi stroškov, ki nastanejo z odtekanjem vode iz sistema in posledično večjo porabo energije.

Termovizija - puščanje vode, detekcijaOdkrivanje mesta puščanja vode pa je lahko zelo zapleten in težaven postopek, še posebej ker so cevi vodne instalacije skrite pod ometom ali v tlaku.

K sreči lahko mesto puščanja sanitarne vode danes zelo uspešno odkrijemo z uporabo termokamere, ki nam natančno pokaže toplotno sliko vodovodne napeljave in mesto kjer pušča voda.

Ker bomo z termokamero natančno zaznali puščanje vode in locirali mesto puščanja vode iz cevi pri odpravi napake v vzidanih ali zakopanih ceveh ne bo potrebno opraviti večjih gradbenih posegov zato bodo stroški popravila vodovodne instalacije bistveno nižji kot, če bi ugotavljali mesto puščanja z drugimi metodami.


Odkrivanje vlage in toplotnih mostov

Termokamere učinkovito uporabljamo tudi za odkrivanje toplotnih mostov v zgradbah in odkrivanje vlage v stenah in tlakih stavb.

 

Ve? informacijZa več informacij nas pokličite na tel.  (05) 766 03 61, na GSM: 041 649 882 ali pišite po elektronski pošti na info@elter.si

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.