O podjetju | Kje smo      05 766 03 61    041 649 882 ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Klimatske naprave Daikin Emura in Ururu Sarara

Podjetje Daikin je svetovno vodilno podjetje na področju klimatizacije in ogrevanja. To pomeni, da boste lahko v naši široki ponudbi vedno našli klimatske naprave, ki bodo predstavljale idealno rešitev za vaše točno določene potrebe.

Daikin deljeni sistemi (split) ponujajo vrhunsko udobje, zasnovano s ciljem najboljše kakovosti.

 

Klimatske naprave Daikin modeli Emura in Ururu Sarara

[btn_povprasevanje]

Zakaj izbrati Daikin?

Podjetje Daikin svoje delo posveča tehnološki odličnosti s poudarkom na oblikovanju in najvišji kakovosti z absolutno skrbjo za okolje. Daikin klimatske naprave so med vodilnimi na področju nizke porabe energije, ob tem pa podjetje stalno uvaja inovacije za še dodatno zmanjšanje vpliva rešitev HVACR na okolje. Podjetje imam ogromno strokovnega znanja na vseh sektorjih trga, ob tem pa tudi 90 let izkušenj. Servisni centri Daikin zagotovljajo tehnično podporo pred in po prodaji, pa tudi ob dobavi izdelkov.

Prednosti klimatske naprave Daikin

So idealna rešitev za vsak način uporabe s široko ponudbo razpoložljivih izdelkov za hlajenje in ogrevanje.

  • Nizki stroški energije po zaslugi visokih sezonskih učinkovitosti do razreda A+++ in energijsko varčnih funkcij, kot sta pametno oko in tedenska časovna nastavitev.
  • Upravljanje z aplikacijo za pametni telefon ali uporabniku prijaznim daljinski upravljalnikom.
  • Popolno udobje: Kot šepet tiho delovanje in popolni vzorec zračnega toka.

Hladilno sredstvo/ plin R32

Daikin je prvo podjetje na svetu, ki je predstavilo klimatske naprave, napolnjene s hladilnim sredstvom R32.

Hladilno sredstvo R32 ima več prednosti za okolje, je izredno energetsko učinkovito in omogoča polnitev z nižjo enakovredno količino CO2. Pri novih deljenih klimatskih napravah s polnitvijo hladilnega sredstva pod 3 kg bo raba sredstva R-410A prepovedana od leta 2025, ko bodo obvezna hladilna sredstva z vrednostjo GWP pod 750. Hladilno sredstvo R32 je popoln odgovor na ta predpis.

Prednosti hladilnega sredstva R32 Hladilno sredstvo R32 ima niz zanimivih prednosti za okolje. V primerjavi z razširjenim hladilnim sredstvom R-410A ima plin R32 le tretjino potenciala za svetovno segrevanje (vrednost GWP pri R32 znaša 675, pri R-410A pa 2087,5), ob tem pa dopušča bistveno manjše količine hladilnega sredstva in visoko energetsko učinkovitost. Ker je to hladilno sredstvo R32 za razliko od ostalih sestavljeno iz le ene snovi, ga je tudi laže reciklirati in uporabiti znova, kar je dodatna prednost za okolje.

Wi-Fi krmiljenje klimatske naprave

Novo in posodobljeno možnost za Wi-Fi krmiljenja odlikuje intuitivna raba in prihranek energije

Nova in posodobljena oprema za Wi-Fi krmiljenje je na voljo za večino notranjih enot za deljene (split) sisteme. Aplikacija omogoča končnemu uporabniku, da zlahka upravlja klimatsko napravo preko mobilnega telefona ali druge kompaktibilne naprave od koder koli.

Aplikacija je v letu 2016 dodatno posodobljena, tako da ponuja še več možnosti in s tem še poveča energetsko učinkovitost ter udobje.

Uporabniku prijazno upravljanje s conami omogoča upravljate več enot hkrati, na primer preklopite vse enote v spalnicah na 22 °C. Vnaprej lahko določite tudi scene in IFTTT.

Klimatske naprave Daikin

Daikin Emura

Klimatske naprave Daikin Emura je rezultat stalnih raziskav na področju vrhunskih rešitev klimatizacije za Evropo.

Dodatne funkcije nove generacije pomenijo, da je še primernejša za evropske domove. To potrjuje dejstvo, da je serija Daikin Emura prejela prestižno oblikovno nagrado Red Dot za leto 2014 in nagrade German Design Award - Special Mention 2015, Focus Open 2014 Silver, Good Design Award 2014 in iF design award 2015.

Daikin Ururu Sarara

Klimatske naprave Daikin Ururu Sarara prinaša novo raven izpopolnjenega upravljanja klimatizacije.

Ponuja pet tehnik obdelave zraka, ki skupaj pomenijo rešitev za popolno udobje. Serija Ururu Sarara ima ob tem po zaslugi energetsko učinkovitega kompresorja in toplotnega izmenjevalnika vrednosti SEER ter SCOP razreda A+++.

S svojo inovativno tehnologijo in izrednim oblikovanjem je leta 2013 prejela prestižno nagrado za oblikovanje Red Dot.

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Smo pooblaščeni monter in serviser Buderus sistemov ogrevanja

Bosch toplotna tehnika

Pooblaščeni servis Bosch toplotne tehnike, peči in ostalih rešitev za dom ter prodaja in montaža sistemov za ogrevanje Bosch.

BOSCH toplotna tehnika servis in prodaja

Toplotne črpalke Daikin Altherma s strokovno montažo

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.